Beagle erikoisnäyttely 2021

 

Tervetuloa Suomen Beaglejärjestön erikoisnäyttelyyn 7.8.2021

 

Järjestäjä: Salpausselän Beagle ry

 

Oheisena näyttelymme arvioitu arvosteluaikataulu. Muista ottaa mukaan näyttelyyn koiran rekisterikirja, rokotustodistukset, näyttelynumero ja -hihna, makuualusta, hakaneula numerolappua varten sekä vesikuppi. Ulkoiluta koirasi ennen näyttely- alueelle saapumista. Arvostelun jälkeen saavat poistua muut paitsi rotunsa parhaat koirat (ROP), ROP-veteraanit sekä rotunsa parhaisiin kasvattajaluokkiin kuuluvat koirat.

Näyttelypaikkana toimii hotelli Kumpeli Spa. osoitteessa Muonamiehenkatu 3, 18100 Heinola.

Arvostelu alkaa klo 10. Näyttelyssä ei ole erillistä rokotustentarkastuspistettä, vaan koirien rokotustodistukset tarkastetaan pistokokein. Huolehdi siitä, että olet koirasi kanssa ajoissa näyttelypaikalla. Rodun arvostelua ei aloiteta ennen aikatauluun merkittyä aloitusaikaa.

Tiedustelut Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut koira2407@gmail.com

Palkinnot Kaikki palkinnot jaetaan kehässä.

Näyttelyalueen palvelut Näyttelyalueella palvelee hotelli, jonka kahvio on auki.

Hinnasto Näyttelyssämme ei ole pysäköinti- tai sisäänpääsymaksua.

Sähköinen luettelo 2,99 €. Näyttelyssämme on käytössä näyttelyluettelon, näyttelyn tulospalvelun sekä viestipalvelun tuottava mobiilisovellus. Sovellus on ladattavissa App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista nimellä ”Showlink-mobiili”. Sähköisen näyttelyluettelon hinta sovelluskaupassa on 2,99 €. Luettelon voi sovelluksessa tilata ja maksaa jo ennen näyttelyä, mutta luettelon sisältö julkaistaan näyttelypäivän aamuna kello 6.00.

Muuta infoa Noudata turvallisuusohjeita, jotta kaikilla on mukava näyttelypäivä. 

- Älä jätä tavaroitasi vartioimatta!

- Siivoathan koirasi jätökset.

- Turistikoirat ovat tervetulleita ja niitä koskee samat tunnistusmerkintä- ja rokotusmääräykset kuin näyttelyyn ilmoitettuja koiria. Typistettyjä koiria ei saa tuoda näyttelyalueelle.

- Tupakointi on sallittua ainoastaan sille merkityillä paikoilla.

Koronaohjeet:

– Älä saavu paikalle, jos olet sairas tai epäilet tartuntaa!

 – Näyttelyyn osallistutaan omalla vastuulla. – Näyttelyyn osallistuvat sitoutuvat noudattamaan turvallisuusohjeita.

– Vältä kättelyä, huolehdi käsihygieniasta. Hotellissa on käsienpesumahdollisuus, käsihuuhdetta löytyy näyttelyalueelta.

– Huolehdi turvaväleistä.

– Kehään ei sallita kuvaajia tai muita sinne kuulumattomia henkilöitä.

– Kehäteltassa saa olla vain tuomari ja kehätoimitsijat.

– Arvostelulomakkeita ei ole, vaan arvostelut kirjoitetaan sähköisesti.

Rokotusmääräykset Noudatamme näyttelyssämme Kennelliiton rokotusmääräyksiä. Koiran rokotustodistuksen lisäksi myös Kennelliiton Omakoira-mobiilisovellus toimii virallisena rokotustodistuksena kotimaisissa koiranäyttelyissä ja -kokeissa. Tapahtuman järjestäjien velvollisuutena on tarkistaa, että rokotusmääräyksiä on noudatettu. Rokotustodistuksesta tulee ilmetä koiran yksiselitteiset tunnistustiedot sekä koiralle annetun rokotteen valmisteyhteenvedon mukainen rokotuksen viimeinen voimassaolopäivä. Jotta koira voi olla läsnä tapahtumassa, tulee koiralla olla voimassa seuraavat rokotukset: Penikkatauti-, parvovirusripuli- ja tarttuva maksatulehdusrokotus: Koiran pitää olla rokotettu penikkatautia, parvovirusripulia ja tarttuvaa maksatulehdusta vastaan vähintään kaksi kertaa. Tehosterokotuksesta tulee tapahtuman hetkellä olla kulunut vähintään 21 vrk (kolmen viikon varoaika). Alle vuoden iässä annettu tehosterokotus on voimassa yhden vuoden. Vuoden iässä tai vanhempana annetut tehosteet ovat voimassa ko. rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti. Raivotautirokotus (rabies): Koiran ensimmäisestä raivotautirokotuksesta tulee tapahtuman hetkellä olla kulunut vähintään 21 vrk (kolmen viikon varoaika). Alle vuoden iässä annettu rokotus on voimassa yhden vuoden. Vuoden iässä tai vanhempana annetut rokotukset ovat voimassa ko. rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti. Vanhentuneen penikka-, parvovirusripuli- ja tarttuvan maksatulehdusrokotuksen sekä raivotautirokotuksen varoaika: Jos koiran rokotus on vanhentunut, tulee rokotus kaikissa tapauksissa uusia vähintään 21 vrk ennen tapahtumaa (kolmen viikon varoaika). Kolmen viikon varoajan laskeminen: Koira saa osallistua seuraavana päivänä varoajan päättymisen jälkeen eli 22. päivä rokotuksesta.

Koirien tartuntatauteihin liittyviä määräyksiä: Jos koira sairastuu penikkatautiin, parvovirusripuliin, tarttuvaan maksatulehdukseen, kennelyskään tms. hengitystie- tai mahasuolikanavan tulehdukseen, koira ei saa olla läsnä tapahtumassa ennen kuin se on ollut vähintään kaksi viikkoa oireeton. Sama rajoitus koskee myös saman talouden oireettomia koiria. Loistartunnat on asianmukaisesti hoidettava ennen kuin koira voi olla läsnä tapahtumassa. 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyihin, kokeisiin ja kilpailuihin.

Antidopingvalvonta Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidopingsäännöt ja dopingvalvonta koskevat kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa www.kennelliitto.fi 

Tunnistusmerkintä on pakollinen Kennelliiton virallisissa näyttelyissä, kokeissa ja kilpailuissa. Tapahtuman järjestäjä tarkastaa tunnistusmerkinnän pistokokein. Mikäli koiralla on siru, jota yleisimmät lukulaitteet eivät tunnista, on koiran omistajalla oltava mukanaan lukulaite, joka kyseisen sirun pystyy lukemaan. Jos tarkastuksessa löytyy koira, jota ei ole tunnistusmerkitty, tulee järjestäjän sulkea kyseinen koira pois tästä tapahtumasta. Epäselvä tatuointi tai toimimaton mikrosiru estää koiran osallistumisen tapahtumaan.

 

HUOM! Koiria ei saa jättää kuumaan autoon! Viihtyisää näyttelypäivää!

 

KEHÄ 1, ulkona

Paavo Mattila……… 61

beagle  61……………..10.00

- pennut 6

- UROKSET 21

- NARTUT 34………….11.30